Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ενίσχυσης των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ προέβη στην σύναψη μίας νέας δυναμικής συνεργασίας με την Pronar όσον αφορά στα προϊόντα εξοπλισμού ανακύκλωσης για το εύρος της ελληνικής αγοράς.

Η Pronar, μία 100% πολωνική εταιρία, είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην παραγωγή και τις πωλήσεις μηχανημάτων και εξοπλισμού για τη γεωργία, την ανακύκλωση και τη βιομηχανία μεταφορών, διατηρώντας σχεδόν το 50% του μεριδίου της εγχώριας αγοράς. Δεν περιορίζεται όμως μόνο εντός συνόρων. Χάρη στην σταθερή δέσμευση, την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και τον συνεχή εκσυγχρονισμό, έχει κατακτήσει και τις διεθνείς αγορές, δημιουργώντας ένα δίκτυο συνεργατών σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Σκανδιναβία και τη Ρωσία. Τα προϊόντα της Pronar εξάγονται σήμερα σε περισσότερες από 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αφρικής, Αμερικής, Νέας Ζηλανδίας και Αυστραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ΕΛΤΡΑΚ, με 40 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά, ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Caterpillar στην Ελλάδα, διατηρεί την κορυφαία θέση στην παροχή εξοπλισμού σε όλους τους νευραλγικούς τομείς, όπως κατασκευές, ναυτιλία, ενέργεια, ανακύκλωση, μεταφορές, αποθήκευση, κλπ. Στην πορεία των ετών έχει εμπλουτίσει τις συνεργασίες της με σημαντικούς Οίκους & brands παγκόσμιας παρουσίας, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις προϊόντων εξοπλισμού & service.

Η συνεργασία με την Pronar και την σειρά των διαθέσιμων προϊόντων ανακύκλωσης περιλαμβάνει:
• αυτοκινούμενους ερπυστριοφόρους και τροχήλατους διαλογείς περιστροφικού τύπου (Trommel) διαφόρων μεγεθών,
• κινητούς τεμαχιστές αργής και υψηλής ταχύτητας, περιστροφής μονού και διπλού άξονα τεμαχισμού ανάλογα την εφαρμογή, κατάλληλους για όλα τα είδη απορριμμάτων με δυνατότητα διαχείρισης μέχρι και προϊόντων εκσκαφής και κατεδάφισης,
• αναστροφείς για τη βελτιστοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας κομποστοποίησης για τη παραγωγή βιολογικού λιπάσματος (Compost) και
• κινητούς ερπυστριοφόρους ταινιόδρομους μεταφοράς και αποθήκευσης υλικών.

Εκτός από τη διάθεση του συγκεκριμένου εξοπλισμού, η ΕΛΤΡΑΚ αναλαμβάνει και τον πλήρη κύκλο συντήρησης και επισκευής, ακολουθώντας την ολιστική προσέγγιση, που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας του πελάτη.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης