Το λιλιπούτειο μοντέλο απέκτησε μια καινούργια σπορτίφ έκδοση η οποία κλείνει το χάσμα με τα Abarth και είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθύνεται στο νεανικό κοινό, σε αυτούς που επιζητούν ένα μικρό αλλά ξεχωριστό αυτοκίνητο, με τολμηρή εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό. Το νέο 500 S προσφέρεται σε hatchback και cabrio αμάξωμα, διακρίνεται για τα φιμέ τζάμια, την επιχρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, την κυψελοειδή μάσκα, τα μαρσπιέ και την πίσω πτέρυγα.

Την εικόνα συμπληρώνει η αποκλειστική απόχρωση Satin Graphite σε ορισμένα τμήματα του αμαξώματος, τα νέα χρώματα Μπλε Italia και Πράσινο Alpi, οι ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με τις ειδικές πινελιές και οι προαιρετικές 16΄΄ σε ματ μαύρο. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις σε καθίσματα, οροφή, πόρτες και ταμπλό, με το δέρμα Frau να είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι υπέρ-πλήρης, περιλαμβάνοντας σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, Bluetooth hands-free, αναγνώριση φωνής, επτά αερόσακους, ABS με EBD, ESC, ASR, Hill Holder και HBA. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών εκδόσεων (Pop, Lounge και Sport) και τεσσάρων κινητήρων προδιαγραφών Euro6.

Στη βάση της γκάμας είναι ο 1.2 απόδοσης 69 ίππων, ακολουθεί ο 0,9 TwinAir με 85 ή 105 ίππους και ο diesel 1.3 Multijet II των ίππων. Όλοι συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ή έξι σχέσεων και το αυτόματο Dualogic. Πιο αποδοτικός είναι ο πετρελαιοκινητήρας, καταναλώνοντας μόλις 3,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπέμποντας 89 γρ./χλμ CO2.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του 500

  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης