Μία νέα βενζίνη 95 οκτανίων βρίσκεται ήδη στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Revoil και διατίθεται σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος για την αμόλυβδη 95 xtra4 η οποία μειώνει το κόστος στις μετακινήσεις ενώ περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις καταστροφές που μπορεί να υποστεί ο κινητήρας από κακό καύσιμο. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα αμόλυβδη 95 οκτανίων προσφέρει οικονομία καυσίμου έως και 4% ενώ το κέρδος ανά γέμισμα σε ντεπόζιτο 50 λίτρων μπορεί να φτάσει ακόμα και τα δύο λίτρα.

Από εκεί και πέρα η προστασία του κινητήρα επιτυγχάνεται με τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται αλλά και το ειδικό πρόσθετο λίπανσης. Με αυτά τα συστατικά η xtra4 της Revoil μειώνει δραστικά τις μηχανικές τριβές καθώς και τις καθαριστικές ενώσεις, που αφαιρούν αποτελεσματικά τις υπάρχουσες αποθέσεις από τα μπεκ ψεκασμού, τον κύλινδρο και τις βαλβίδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της λειτουργίας του κινητήρα προσφέροντας υψηλή απόδοση, οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων ενώ συμβάλλει και στην προστασία τού περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, οι αντιδιαβρωτικές ουσίες που περιέχει προστατεύουν αποτελεσματικά όλο το δίκτυο καυσίμου των οχημάτων από διαβρώσεις και φθορές, αυξάνοντας έτσι το χρόνο ζωής της μηχανής και περιορίζοντας σημαντικά τα έξοδα συντήρησής της.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης