Νέο εντυπωσιακό κέντρο από την Porsche

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2015, 09:05
Νέο εντυπωσιακό κέντρο από την Porsche

Στην Ατλάντα των ΗΠΑ, εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες το νέο Porsche Experience Center της γερμανικής εταιρείας, ένα από τα πιο σύγχρονα και προηγμένα κέντρα που έχει κατασκευαστεί από αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται δίπλα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson, καλύπτουν έκταση 27 στρεμμάτων, κόστισαν σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια και αποτελούν τη μεγαλύτερη επένδυση της Porsche εκτός Γερμανίας.

Στο κέντρο βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, υπάρχουν αίθουσες με ιστορικά οχήματα, καταστήματα πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης της Porsche, μπαρ, εστιατόρια, χώροι συνεδριάσεων και εκδηλώσεων.  

Έξω από το κτίριο, έχει δημιουργηθεί μια πίστα με έξι ενότητες, στην οποία οι επισκέπτες, με τη βοήθεια των επαγγελματιών οδηγών της εταιρείας, μπορούν να δοκιμάσουν κάθε μοντέλο της γκάμας, σε κάθε επιφάνεια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Porsche North America, Detlev von Platen, «στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα καινούργιο σπίτι της εταιρείας, με τολμηρό και αναζωογονητικό περιβάλλον. Σε αυτό το κέντρο, οι επισκέπτες, πελάτες, συνεργάτες, ακόμα και εργαζόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία και να γνωρίσουν τα σπορ αυτοκίνητα της φίρμας».  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2015, 09:05