Η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες το πρωτότυπο Viziv-7, ένα μεγάλο πολυτελές SUV με επταθέσια διάταξη στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Subaru, η έκδοση παραγωγής του μοντέλου θα λανσαριστεί στην αγορά το 2018, κάτι που σημαίνει πως θα έχει ελάχιστες σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με το concept που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Το μήκος του αμαξώματος φθάνει τα 5,2 μέτρα, δηλαδή είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις ακόμα και από το Outback, το πλάτος ξεπερνά τα 2μ., το ύψος είναι στο 1,8μ. και το μεταξόνιο αγγίζει τα 3 μέτρα.

Η αισθητική του είναι ιδιαίτερα μοντέρνα και σύγχρονη, με τους έντονους θόλους των τροχών, την επιθετική μάσκα, τα φώτα LED σε σχήμα C, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά και τα μυώδες γραμμές να αναδεικνύουν το επιβλητικό παρουσιαστικό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Subaru δεν έδωσε καμία επιπλέον πληροφορία, παρά μόνο ότι στο εσωτερικό διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά επιβάτες. Οι φήμες αναφέρουν ότι κάνει χρήση υβριδικού συνόλου και το όνομα του μοντέλου θα είναι Ascent.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Subaru


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης