Ένα από τα αυτοκίνητα που κέρδισαν τις εντυπώσεις στην ετήσια εκδήλωση του «Worthersee», που έγινε στην Αυστρία, ήταν το Golf GTi Wolfsburg Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βελτιωμένο Golf, αποτελεί προϊόν δημιουργίας μιας ομάδας 12 φοιτητών για λογαριασμό της VW. Οι νεαροί σπουδαστές χρειάστηκαν εννέα μήνες για να τελειοποιήσουν το project, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Τόσο το εξωτερικό αμάξωμα, όσο και το εσωτερικό, συνδυάζουν το κόκκινο και το μαύρο χρώμα. Το σύστημα εξαγωγής είναι κατασκευασμένο στο χέρι, με τον ήχο που παράγεται να ρυθμίζεται από τον οδηγό, ενώ το κουτί για το φίλτρο αέρος είναι από ανθρακονήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα καθίσματα, τις πόρτες και το ταμπλό, έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις, το ηχοσύστημα με τα 2.170 watt και τα 11 ηχεία έχει ενσωματωμένο φωτισμό LED, με τη μεγάλη οθόνη 24 ιντσών στο πορτμπαγκάζ να συνδέεται με PlayStation.

Η ομάδα των μαθητευόμενων επαναπρογραμμάτισε την ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα, αύξησε την πίεση του turbo και έκανε ορισμένες ακόμα αναβαθμίσεις στο δίλιτρο TFSI κινητήρα, αυξάνοντας την ισχύ από τους 230 στους 380 ίππους.


Το αυτοκίνητο δεν πρόκειται φυσικά να βγει στην παραγωγή

    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης