Με αφορμή την κατάκτηση των τίτλων σε κατασκευαστές και οδηγούς στο πρωτάθλημα FIA World Touring Car από την ομάδα Polestar Cyan Racing, η σουηδική φίρμα δημιούργησε μία σπέσιαλ έκδοση για τα S60 και V60.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο μοντέλα της Volvo είναι διαθέσιμα στην έκδοση Polestar Performance World Champion Editions, διαθέτοντας μία σειρά αισθητικών και μηχανικών αναβαθμίσεων. Τα αυτοκίνητα φέρουν το πακέτο «Polestar Performance Parts», το οποίο περιλαμβάνει ζάντες 19 ιντσών, ελαστικά επιδόσεων, σπορ ανάρτηση, νέα αμορτισέρ και ελατήρια, διαχύτη, πίσω πτερύγα, εξάτμιση ελεύθερης ροής και ελεύθερο φίλτρο εισαγωγής.

Το πακέτο προσφέρεται στις εκδόσεις κινητήρα D4, D5, T5 και T6, με τα μοτέρ να έχουν δεχθεί τις απαραίτητες βελτιώσεις από τους μηχανικούς, αποδίδοντας επιπλέον 10 ίππους και 5 κιλά ροπής. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο αυτόματο κιβώτιο προς όφελος των ταχύτερων αλλαγών των σχέσεων και της απόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο στο εξωτερικό αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, υπάρχουν τα διακριτικά της έκδοσης. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο, τα S60 και V60 Polestar Performance World Champion Editions είναι ήδη διαθέσιμα προς παραγγελία από το επίσημο δίκτυο. Μάλιστα, το πακέτο Polestar μπορεί να τοποθετηθεί και στις απλές εκδόσεις αν το επιθυμεί ο πελάτης.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης