Η ανεξάρτητη πλέον μάρκα της Seat έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του νέου μοντέλου της γκάμας της, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2020.

Το αυτοκίνητο ονομάζεται Terramar και ουσιαστικά αποτελεί την «καυτή» έκδοση του Tarraco. Τοποθετείται στην κατηγορία των Sport Activity Coupe και χαρακτηρίζεται ως ένα αυθεντικό Cupra με σπορτίφ χαρακτηριστικά, κεκλιμένη οροφή, έντονες ακμές και επιθετική φιλοσοφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λογικά, κάτω από το καπό θα τοποθετηθεί ο 2.0 TFSI κινητήρας με την απόδοση να ξεπερνά τους 300 ίππους και την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG7, αν και δεν αποκλείεται να δούμε και plug-in υβριδικό σύνολο.

Το όνομα Terramar έχει εμπνευστεί από την περιοχή όπου βρίσκεται η παλιά και εγκαταλελειμμένη πλέον πίστα «Autodromo de Sitges-Terramar» στην Καταλονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Cupra σχεδιάζει να δημιουργήσει 240 επιλεγμένες αντιπροσωπείες σε όλη την Ευρώπη. Τα σχέδια των αρχιτεκτόνων έχουν εγκριθεί από τους επικεφαλής και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί ο χρόνος των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης