Τα Wrangler, Grand Cherokee και Compass είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Jeep, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η αμερικανική φίρμα δημιούργησε τρεις νέες εκδόσεις, που θα παρουσιαστούν επίσημα στο Παρίσι, την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πρώτη αφορά στο Wrangler και ονομάζεται Moab. Υιοθετεί ένα πιο off-road προφίλ, φέροντας νέους προφυλακτήρες, ελαστικά Silent Armor της Goodyear, πίσω διαφορικό Trac-Loc, δερμάτινα καθίσματα στο εσωτερικό και σήματα με το όνομα της έκδοσης. Η δεύτερη είναι η Compass Overland, η οποία τροφοδοτείται από έναν 2,2 diesel κινητήρα με 163 ίππους και 320 Nm ροπής, έχει προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας UConnect και πιο πολυτελές εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιο εντυπωσιακή έκδοση, όμως, είναι αυτή του Grand Cherokee. Πρόκειται για την SRT8 limited edition, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο, που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε λευκό χρώμα με μαύρα διακοσμητικά, πολυάκτινες ζάντες 20 ιντσών, μεγάλα φρένα με κόκκινες δαγκάνες, διακοσμητικά από ανθρακόνημα, Nappa δερμάτινες επενδύσεις και θερμαινόμενα καθίσματα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο θηριώδης κινητήρας V8 ΗΕΜΙ 6,4 λίτρων, απόδοσης 468 ίππων και 624 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου, με τα 0-100 να έρχονται σε 5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 255 χλμ./ώρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τις τρεις νέες εκδόσεις της Jeep

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης