Διαθέσιμο σε τρία αμαξώματα (5θυρο, Sedan και Station Wagon) και κοινό παρονομαστή τους πλούσιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, το Tipo ενισχύεται με νέες εκδόσεις και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, διατηρώντας την κορυφαία σχέση αξίας/τιμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, στη βάση της γκάμας του μικρομεσαίου μοντέλου βρίσκεται η έκδοση Street, που παρά το χαμηλό κόστος αγοράς προσφέρει, εκτός από τις συνήθεις ευκολίες (A/C, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες), επιπλέον φώτα ημέρα LED, πίσω σκούρα κρύσταλλα και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε τιμή supermini.

Αντίστοιχα, οι εκδόσεις Mirror και Lounge διαθέτουν ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία συνδεσιμότητα μέσω του συστήματος Uconnect με την οθόνη αφής HD των 7΄΄. Στην περίπτωση της Lounge ο εξοπλισμός περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πλοήγησης και σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η νέα έκδοση Sport, που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με το 5θυρο αμάξωμα και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, εκφράζει τη δυναμική πλευρά του μοντέλου, χάρη στο επιθετικό bodykit με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα πλαϊνά μαρσπιέ, τον διαχύτη, το πίσω σπόιλερ και τους σπορ τροχούς 17 ιντσών.  

Οι τιμές του Tipo ξεκινούν από 12.990 ευρώ, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματικό όφελος έως 910 ευρώ.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης