Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Η Toyota Motor Corporation  και η KINTO Co.Ltd. ανακοίνωσαν την νέα τους συνεργασία και παρουσίασαν το αποκλειστικό KINTO-GR Yaris «Morizo Selection».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία οι κάτοχοι GR Yaris που αγόρασαν το αυτοκίνητο τους μέσω αντιπροσώπων Toyota έχουν την δυνατότητα να εξελίσσουν το όχημα τους με μια σειρά υπηρεσιών KINTO FACTORY.

Οι νέα υπηρεσία με την ονομασία «GR YARIS PERFORMANCE SOFTWARE 2.0», είναι διαθέσιμη για το GR Yaris όπως και για το GR Yaris «Morizo Selection», και αυξάνει τη μέγιστη ροπή του κινητήρα στα 390 Νm. 

Οι πελάτες που αγοράζουν αυτήν την υπηρεσία μπορούν επίσης να επιλέξουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις λογισμικού για βέλτιστα προσαρμοσμένη απόδοση. Εκτός από την υπάρχουσα μέθοδο εξατομίκευσης που βασίζεται στην ανάλυση των δεδομένων οδήγησης πελατών, οι πελάτες του KINTO FACTORY μπορούν επιπλέον να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητο τους ανάλογα με τις ανάγκες τους σε τοποθεσίες του GR Garage.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Toyota και η KINTO έχουν στόχο την βέλτιστη οδηγική εμπειρία για τους πελάτες τους, ενώ παράλληλα την κάλυψη των αναγκών τους, εξελίσσοντας τα αυτοκίνητα τους μετά την παράδοση. 

Οι δύο εταιρείες θα προωθήσουν αυτή την προσπάθεια μέσω των νέων δράσεων που ανακοινώθηκαν, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να παρέχουν στους πελάτες έγκαιρα τη γνώση και την τεχνολογία που έχει αποκτήσει η Toyota μέσω της συμμετοχής της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης