Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Jaguar μεγαλώνει την γκάμα της F-Pace προσθέτοντας τις νέες εκδόσεις 400 Sport και 300 Sport, ενώ ταυτόχρονα εισάγει τον φωνητικό έλεγχο Alexa σε όλα τα μοντέλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κύριο χαρακτηριστικό τη σπορ και επιβλητική εμφάνιση, αλλά έχοντας και νέους κινητήρες που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ενδιαφερόμενο, οι νέες F-Pace 400 Sport και 300 Sport έχουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Εμφανισιακά, τα δύο μοντέλα έχουν πολλά κοινά, ενώ αποκτούν ειδικά γκρι φινιρίσματα αλλά και γυαλιστερές μαύρες ράγες οροφής που εντείνουν την premium εικόνα τους. Τροχοί 21 ιντσών είναι η προεπιλογή (με πέντε ακτίνες και μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα), ενώ υπάρχει και η επιλογή των 22 ιντσών σε ασημένια απόχρωση. Περνώντας στο εσωτερικό η εικόνα είναι γνώριμη, ενώ πλέον υπάρχει ενσωματωμένο και το σύστημα της Amazon Alexa, που λύνει τα χέρια οδηγού και επιβατών με τις φωνητικές εντολές. 

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο νέων μοντέλων βρίσκεται κάτω από το καπό και αφορά τα κινητήρια σύνολά τους. Η F-Pace 400 Sport διαθέτει 6κύλινδο 3λιτρο ήπια υβριδικό υπετροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης με κομπρέσορα που αποδίδει 400 ίππους και 500 Nm ροπής. Από την άλλη, η F-Pace 300 Sport διαθέτει τον εξακύλινδρο ήπια υβριδικό κινητήρα diesel Ingenium 3,0 λίτρων που χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα διαδοχικής υπερσυμπίεσης. Προσφέρει 300 ίππους και 650 Nm ροπής, ενώ αυτή η επιλογή κινητήρα είναι επίσης διαθέσιμη για τις εκδόσεις R-Dynamic SE και HSE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Jaguar F-Pace 400 Sport ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο με κόστος από 66.765 λίρες, ενώ η 300 Sport από 60.525 λίρες.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης