Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Σχεδιάστηκε για αυτούς που αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ. Απευθύνεται σε νέους που λατρεύουν την περιπέτεια. Και απευθύνεται σε αυτούς που προσέχουν τι …πληρώνουν. Οι τιμές που ξεκινούν από τις 18.700 ευρώ είναι δελεαστικές και  ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H  Nissan παρουσίασε στην Ισπανία το πρωτότυπο JUKE Fuji Sunset Buggy, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου. Οι σχεδιαστές συνδύασαν τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου.

Δημιούργησαν ένα Juke διαφορετικό από τα άλλα που δείχνει νεανικό, δροσερό και  δυναμικό.Το πρωτότυπο JUKE Fuji Sunset Buggy, αγαπήθηκε από τους νέους που αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Οι νέοι τι θέλουν;Ελευθερία και ανεξαρτησία. Να μπορούν να κινούνται άνετα, να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους, να βάζουν στην οροφή του αυτοκινήτου τις σανίδες του Surf και να …εξαφανίζονται. Το JUKE Fuji Sunset Buggy Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους, κινείται με σχετική ευκολία πάνω στην άμμο και φτάνει σε παραλίες μακριά από την πολυκοσμία.

Το Nissan JUKE κατασκευάζεται στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ένα ξεχωριστό  compact crossover, σχεδιασμένο για να κάνει απολαυστική την οδήγηση.  Κάτω από το καπό του έχει έναν βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι οικονομικό στην κατανάλωση, εύκολο στην οδήγηση και έχει καλή ποιότητα κύλισης. Φυσικά ακολουθεί τις συνταγές που ορίζει η νεολαία με τις συνδεσιμότητες και τις αναβαθμίσεις over – the – air.

Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου,το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια  λωρίδα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης