Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα πραγματοποίησε το νέο Mercedes Αntos και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του 16ου πανελληνίου συνεδρίου Logistics στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο γενικός διευθυντής επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς Αντώνης Ευαγγελούλης μίλησε για τη βιωσιμότητα των μεταφορών αλλά και για το ολοκαίνουργιο Antos τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το νέο Antos είναι το κατ’ εξοχήν φορτηγό βαρέων διανομών της Mercedes-Benz. Mε μικρές και μεσαίες εκδόσεις καμπίνων καθώς και μία γκάμα κινητήρων με 13 κατηγορίες ιπποδυνάμεων μπορεί να καλύψει άριστα οποιαδήποτε ανάγκη. Πρόκειται για ένα tailor-made φορτηγό το οποίο αναπτύχθηκε με βάση τον βελτιωμένο χειρισμό και την υψηλή αποδοτικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην είσοδο του Ζαππείου, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των βαρέων φορτηγών της γερμανικής εταιρείας. Δύο ολοκαίνουρια Antos Euro 6, 272 και 428 ίππων, εξοπλισμένα με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο Mercedes Powershift και με μεσαίες καμπίνες, εντυπωσίασαν του παρευρισκομένους. Επίσης από το όλο… σκηνικό δεν έλειπε και η ναυαρχίδα των επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes, το νέο Actros το οποίο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρηπαλίδης

Πατήστε παρακάτω για να δείτε εικόνες από την εκδήλωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης