Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έπειτα από την αναστολή της λειτουργίας λόγω της πανδημίας για περίπου 2 μήνες, η Bugatti επανεκκίνησε τις διαδικασίες παραγωγής στο εργοστάσιό της στο Molsheim της Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί άρχισαν να συναρμολογούν εκ νέου ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου, ωστόσο, ένα μεγάλο τμήμα του προσωπικού συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Ψαρρής.

Ανώτερο στέλεχος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 38χρονος Έλληνας αποτελεί τον εκπρόσωπο της διάσημης γαλλικής φίρμας στη Μέση Ανατολή και την Ασία, κατέχοντας τη θέση του Regional Director, Middle East & Asia στην Bugatti Automobiles.

Ο ρόλος του είναι να καθοδηγεί και να επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας στις δύο αυτές περιοχές, διερευνώντας παράλληλα νέες ευκαιρίες για τη μάρκα.

Η έδρα του είναι στο Ντουμπάι και, πρόσφατα, η Bugatti έκανε ένα αφιέρωμα στο πρόσωπό του στην κεντρική ιστοσελίδα της.

Όπως αναφέρει ο κύριος Ψαρρής – στο εξωτερικό τον γνωρίζουν ως Kostas Psarris – το lockdown λόγω της πανδημίας του COVID-19 επηρέασε το Ντουμπάι, όπως και τον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, η εταιρεία προσαρμόστηκε γρήγορα. Για παράδειγμα, η παρουσίαση της ακριβοθώρητης Chiron Pur Sport1 πραγματοποιήθηκε ιδιωτικά σε κάθε πελάτη της φίρμας στον εκθεσιακό χώρο που διαθέτει η μάρκα στο εμιράτο και ο οποίος τυγχάνει να είναι το μεγαλύτερο Bugatti Showroom παγκοσμίως.

Το highlight της χρονιάς

Ο ίδιος και η ομάδα του είχαν συνηθίσει να ταξιδεύουν συνεχώς, διανύοντας χιλιάδες μίλια από την Ιαπωνία, έως τη Τζέντα και τα κεντρικά γραφεία της Bugatti στη Γαλλία. Έμαθαν να εργάζονται από τα lap top στα αεροδρόμια και στα δωμάτια των ξενοδοχείων, οπότε δεν δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της τηλεργασίας.

Ωστόσο, αυτό που του έχει λείψει περισσότερο είναι η προσωπική επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες.

«Είμαστε τυχεροί διότι ορισμένοι από τους πιο πιστούς πελάτες της φίρμας και πραγματικούς λάτρεις της Bugatti κατοικούν εδώ. Τους συναντάμε, ακούμε τις ιδέες τους, αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες τους. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτή την επαφή, όσο κι αν έχει εξελιχθεί ο ψηφιακός κόσμος», λέει ο Έλληνας.

Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος και η ομάδα κατάφεραν να ολοκληρώσουν ορισμένες εξαιρετικές παραγγελίες, μεταξύ αυτών και της συλλεκτικής Chiron Sport2 Edition Noire.

Ο Κώστας Ψαρρής γνωρίζει ότι οι προκλήσεις λόγω της πανδημίας είναι μεγάλες και πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό, να βρουν νέες ιδέες και λύσεις για να ικανοποιήσουν τους εκλεκτούς πελάτες. Όμως, είναι βέβαιος ότι αυτή η κρίση θα οδηγήσει σε καινοτομίες, με σπουδαία αποτελέσματα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι αν όλα πάνε καλά, οι αγοραστές και δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το απόλυτο highlight του 2020. Μία μοναδική εμπειρία οδήγησης με την Chiron Pur Sport. «Όποιος είναι παθιασμένος με τα αυτοκίνητα, όπως εγώ, θα ξετρελαθεί με την απόδοση αυτού του οχήματος. Ανυπομονώ να δω το χαμόγελό τους όταν θα βγαίνουν από το αυτοκίνητο μετά τη δοκιμή», δήλωσε ο Kostas.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης