Το δημοφιλές μικρομεσαίο πολυχρηστικό μοντέλο της Ford με τις απεριόριστες δυνατότητες, αποκτά ένα νέο μηχανικό σύνολο και πλουσιότερο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η «μπλε οβάλ» φίρμα, το B-MAX θα είναι διαθέσιμο σύντομα στην έκδοση Colour Edition, έχοντας κάτω από το καπό τον 1.0 Ecoboost κινητήρα απόδοσης 140 ίππων. Πρόκειται για το ισχυρότερο μοτέρ χωρητικότητας 1.000 κ.εκ., το οποίο είναι γνωστό από τις ειδικές εκδόσεις Red & Black Edition του Fiesta.

Με τον συγκεκριμένο κινητήρα, το compact MPV επιταχύνει στα 0-100 σε 10,4 δευτερόλεπτα, έχοντας μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 116 γρ/χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το B-MAX Colour Edition προσφέρεται σε 10 διαφορετικούς χρωματισμούς, με την οροφή, τους καθρέπτες, τη μάσκα, τα μαρσπιέ και την πίσω πτέρυγα να είναι σε μαύρο χρώμα. Τα πίσω τζάμια είναι φιμέ, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το σύστημα πολυμέσων SYNC με οθόνη 5 ιντσών προαιρετικά και GPS, καθώς και το πακέτο «κονιάκ» με καφέ ραφές σε καθίσματα, τιμόνι και μοχλό ταχυτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε
εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  
   

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης