Στη φημισμένη πίστα του Spa-Francorchamps βρέθηκε το υπέροχο δημιούργημα των Nissan και Italdesign, στο πλαίσιο του αγώνα αντοχής του Blancpain GT.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GT-R50 έκανε ορισμένους γύρους στο circuit, με τους επαγγελματίες οδηγούς Lucas Ordónez και Alex Buncombe να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. Ο ήχος του V8 biturbo κινητήρα των 720 ίππων είναι μαγευτικός, με το αυτοκίνητο να συμπεριφέρεται στην πίστα θαρρείς και είναι καθαρόαιμο αγωνιστικό.

Στη συνέχεια, το εντυπωσιακό GT-R50 θα μεταβεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ώστε να συμμετάσχει στο «Rolex Monterey Motorsports Reunion» που θα πραγματοποιηθεί στο circuit της Laguna Seca από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού ολοκληρωθεί και αυτός ο αγώνας, θα επιστρέψει στην έδρα της Nissan, στην Ιαπωνία. Τότε θα γίνει επίσημα γνωστό σε πόσες μονάδες θα κατασκευαστεί και πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η παραγωγή του GT-R50 θα περιοριστεί στα 50 αντίτυπα, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται στα 900.000 ευρώ. Τη συναρμολόγηση θα αναλάβει ο ιταλικός οίκος, με κάθε αυτοκίνητο να εξατομικεύεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή.

Διαβάστε επίσης: Κόβει την ανάσα το GT-R50


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης