Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Fiat Chrysler Automobiles και των εργατικών συνδικάτων της Ιταλίας, καθώς ο όμιλος ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να επενδύει στα εργοστάσια της γειτονικής χώρας.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής τους στο Τορίνο, η διοίκηση της FCA παρουσίασε το σχέδιο παραγωγής για τις μονάδες της Ιταλίας, το οποίο θα υποστηρίξει το επιχειρηματικό πλάνο του ομίλου για την περίοδο 2018-2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H επένδυση θα ξεπεράσει τα 5 δις ευρώ, με το Mirafiori να αποτελεί την πρώτη μονάδα στην οποία θα παραχθεί μία αμιγώς ηλεκτρική πλατφόρμα, αυτή του νέου Fiat 500, ή οποία θα έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

«Το επενδυτικό πρόγραμμα για την Ιταλία εστιάζει στη χρήση κοινών, ευέλικτων πλαισίων για ηλεκτρικά οχήματα και θα ενισχύσει το βιομηχανικό αποτύπωμα της χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους μας, το οποίο θα εστιάζει στις τεχνολογίες των ηλεκτρικών και υβριδικών συστημάτων», τόνισε ο Pietro Gorlier, Chief Operating Officer FCA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης