Στην ηλικία του τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, διαβάζουν κόμικς και παίζουν videogames. Ο μικρός Jasper, αντιθέτως, έχει λατρεία με τα μοντέλα της Seat και γνωρίζει τα πάντα γύρω από την ισπανική μάρκα.

Μετακινείται με αυτοκίνητο της Seat, αφού αυτό διαθέτουν οι γονείς του, ζητεί από τον μπαμπά του να του αγοράζει περιοδικά ώστε να μαθαίνει τα νέα της αγαπημένης του μάρκας και είναι άριστος γνώστης των τεχνολογιών και του εξοπλισμού κάθε οχήματος. Η μητέρα του, βλέποντας την αγάπη που έχει ο γιος της για τα Seat, θέλησε του κάνει ένα δώρο και ζήτησε από μια αντιπροσωπεία της φίρμας στην Αγγλία να την επισκεφθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αίτημά της προσέλκυσε το ενδιαφέρον της εταιρείας στην Ισπανία, η οποία προσκάλεσε όλη την οικογένεια στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Martorell. O Jasper, συνοδεία των γονιών και της μικρής αδελφής του, ταξίδεψε ως τη Βαρκελώνη, ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο, είδε πώς σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα, ενώ είχε την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στην πίστα με το αγωνιστικό Leon.

Η Seat έκανε το όνειρο του παιδιού πραγματικότητα, με τη μητέρα να ευχαριστεί τους πάντες για την εμπειρία που έζησαν και την εκπληκτική κίνησή τους.

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της Seat


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης