Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το πρόγραμμα εξέλιξης της νέας γενιάς του απόλυτα επιτυχημένου εμπορικά compact car της γερμανικής φίρμας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με τους μηχανικούς να δοκιμάζουν το αυτοκίνητο σε πραγματικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καινούργια A-Class αναμένεται στις αγορές το 2018, έχοντας αναβαθμιστεί σε όλα τα σημεία. Πρόσφατα, εθεάθη πλήρως καμουφλαρισμένη σε δημόσιο δρόμο κοντά στη Στουτγάρδη, με τον πρόεδρο της Daimler, Dieter Zetsche, να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το μοντέλο θα αποκαλυφθεί επίσημα το επόμενο έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το περιέγραψε ως ένα special αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιεί τα πιο προηγμένα συστήματα υποστήριξης και τεχνολογίας, προετοιμάζοντας τους καταναλωτές για την αυτόνομη οδήγηση.

Όπως γνωρίζουμε, η νέα A-Class πατάει πάνω στην πλατφόρμα MFA2, έχοντας αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος. Το μήκος του αμαξώματος και το μεταξόνιο είναι ελαφρώς μεγαλύτερα, γεγονός που ωφελεί τους διαθέσιμους χώρους στο εσωτερικό. Η καμπίνα είναι πιο premium, με τον οδηγό να έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες πακέτο άνεσης και ασφάλειας.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης