Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lotus, στο Norfolk της Αγγλίας, βρέθηκε ο Daniel Craig, προκειμένου να παραλάβει το καινούργιο του αυτοκίνητο, την νέα Evora 400.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις ταινίες του θρυλικού πράκτορα James Bond, είναι ο πρώτος ιδιοκτήτης του βρετανικού sportcar. Μάλιστα, την παρέλαβε πριν ακόμα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή, με την εταιρεία να κατασκευάζει το αυτοκίνητο αποκλειστικά γι’ αυτόν.

Η Evora 400 είναι η ισχυρότερη και ταχύτερη Lotus παραγωγής, φέρει σφυρήλατες ζάντες 19 ιντσών μπροστά και 20΄΄ πίσω, αεροτομή τριών σημείων, τιμόνι από μαγνήσιο, αλουμινένιο σασί, σπορ ανάρτηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Daniel Graig, την παρήγγειλε σε ασημί χρώμα με μαύρη οροφή, έχοντας μεγάλη οθόνη αφής και τα καινούργια σπορ καθίσματα. Η καμπίνα είναι επενδυμένη με κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, ενώ το τιμόνι είναι στην αριστερή πλευρά και όχι στη δεξιά, όπως συνηθίζεται στην Αγγλία.

Τροφοδοτείται από τον V6 3.5 supercharged κινητήρα, απόδοσης 400 ίππων και 410 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης