Η ιταλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέο pick-up μοντέλου της γκάμας της και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.  

Το Toro έχει μήκος 4.915 χλστ., μεταφορική ικανότητα 1.000 κιλών και μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 επιβάτες με την άνεση πολυτελούς οχήματος, όπως αναφέρει η Fiat. Το διπλοκάμπινο ελαφρύ επαγγελματικό, βασίζεται σε μια επιμηκυμένη εκδοχή της  πλατφόρμας που χρησιμοποιούν τα 500X και Jeep Renegade και είναι διαθέσιμο ως δικίνητο και τετρακίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον 1.8 e-Torq Flex κινητήρα απόδοσης 138 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και προσφέρεται αποκλειστικά ως 4Χ2. Επίσης, υπάρχει και ο 2.0 Mutlijet turbodiesel των 170 ίππων ο οποίος συνδυάζεται είτε με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με το αυτόματο 9 σχέσεων. Το τελευταίο αφορά την έκδοση 4Χ4.

Η κατασκευή του γίνεται στο εργοστάσιο του Pernambuco στη Βραζιλία και θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Urban, Adrenaline και Country). Περιλαμβάνει το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σύνδεση Bluetooth, ηλεκτρική οροφή, δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό, ηχοσύστημα με subwoofer, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, φώτα xenon, διζωνικό κλιματισμό, Hill Descent Control και πολλά ακόμα.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες, με την εμπορική πορεία του μοντέλου στη Βραζιλία να ξεκινά στα τέλη του έτους. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στην Ευρώπη και με ποιες προδιαγραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης