Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις της ταχύτητας, οι οποίοι τυγχάνουν πελάτες της Mercedes και έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να ζήσουν μια εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα «AMG Driving Academy» θα είναι εκ νέου διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2021, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στις πιο ακραίες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χειμερινό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Arjeplog της Σουηδίας. Μια παγωμένη λίμνη που καλύπτει επιφάνεια 337.000 τ.μ. θα μετατραπεί σε πίστα, με τους εκπαιδευτές της AMG να μαθαίνουν τους συμμετέχοντες πώς να κινούνται γρήγορα και με ασφάλεια στον πάγο, πώς να ελέγχουν το όχημα σε ακραίες συνθήκες, να φρενάρουν σωστά και να ντριφτάρουν.

Στόχος της ακαδημίας δεν είναι μόνο η βελτίωση των ικανοτήτων των πελατών αλλά και η απόλαυση. Διαθέσιμα θα είναι ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα της AMG, όπως τα  A 45 S 4MATIC+, C 63 S Coupé, CLA 45 S 4MATIC+ και GT 63 S 4MATIC+ 4-Door Coupé.

Όλα τα αυτοκίνητα θα εφοδιαστούν με χειμερινά ελαστικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες, καλύπτοντας όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Φυσικά δεν θα λείψουν οι διαγωνισμοί και η θεαματική συνοδήγηση στο AMG Ice Taxi.

Για όσους ενδιαφέρονται, αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και το κόστος κάθε πακέτου, θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης