Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Οι προσκεκλημένοι ήταν μετρημένοι. Οι τυχεροί που έζησαν την εμπειρία άλλοτε στο δεξί και άλλοτε στο αριστερό κάθισμα των BMW Μ έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτοί που συμμετείχαν  στο event της εταιρίας Σπανός που διοργάνωσε το Driving Experience Days σίγουρα αποκόμισαν αρκετές εμπειρίες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησαν από το κατάστημα της Σπανός ΑΕ στη Γλυφάδα και με τις οδηγίες των πιστοποιημένων εκπαιδευτών της BMW πήραν μια καλή γεύση από την υπεροχή των αυτοκινήτων BMW με το διακριτικό «Μ».
Τα αυτοκίνητα που διέθεσε η εταιρία Σπανός για αυτό το Driving Experience Days ήταν τα  M3 Competition, M4 Competition και M8 Gran Coupe.

Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε οδήγηση στο δρόμο.Την επομένη το πρόγραμμα  ήταν πιο εντυπωσιακό.Οι συμμετέχοντες οδήγησαν τα αυτοκίνητα BMW M στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων κατόπιν εκπαίδευσης για ασφαλή σπορ οδήγηση. 

Κάποιοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε taxi-laps με τους εκπαιδευτές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ο οποίος οδήγησε την υψηλή επιδόσεων Μ4 Competition.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα αυτών των εκδηλώσεων που σκοπό έχουν την εκπαίδευση για ασφαλέστερη οδήγηση.Όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση έφυγαν από τα Μέγαρα με το «πιστοποιητικό συμμετοχής» αλλά το σπουδαιότερο με αρκετές εμπειρίες.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης