Από… σήμερα και όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφθείτε τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Nissan (Λεωφ. Αθηνών 169), για να «οδηγήσετε» το 370Z tuned.

Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα κανονικό αυτοκίνητο αλλά για την έκδοση στο… Playstation και μάλιστα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εξομοιωτή του Gran Turismo 5, που είναι σίγουρο ότι θα εξιτάρει τους φανατικούς του είδους. Η «οδήγηση» γίνεται στην πίστα του Nürburgring και μάλιστα… τέρμα γκάζι. Στη Λεωφόρο Αθηνών βρέθηκαν χθες και οι συντάκτες της zougla.gr Βασίλης Σαρημπαλίδης και Λουκάς Παπαλάμπρος, για να αποδείξουν τις οδηγικές τους ικανότητες και στο Playstation!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξομοιωτής του Gran Turismo 5

Η εμπειρία ήταν πολύ καλή και είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Την οδηγική εμπειρία μπορεί ο καθένας να τη ζήσει αρκεί να επισκεφθεί την έκθεση της Nissan στη Λεωφόρο Αθηνών από σήμερα και μέχρι τις 14 Μαρτίου. O κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να αγωνιστεί για τρεις γύρους, όπου στο τέλος της διαδικασίας θα καταγράφεται επίσημα ο καλύτερος χρόνος. Στη λήξη του διαγωνισμού, ο ταχύτερος οδηγός θα κερδίσει ως έπαθλο μία κονσόλα PS3, ενώ οι αμέσως επόμενοι πέντε καλύτεροι παίκτες θα λάβουν από ένα παιχνίδι Gran Tourismo 5: Academy Edition.
Οι ώρες λειτουργίας του εξομοιωτή είναι από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 (καθημερινές) και από τις 10.00 έως τις 14.00 το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το παιχνίδι… «κλείνεις» και το καινούργιο του Nissan (που μάλλον δεν θα είναι το 370Z)

Διαβάστε επίσης: Οδήγησε ένα Nissan 370Z στην πίστα του Nürburgring!

Δείτε τον συντάκτη της zougla.gr Λουκά Παπαλάμπρο να… παιδεύεται να μαζέψει το Nissan 370Z tuned

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης