Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει μια Ferrari SF90 Stradale να «πέφτει» με αρκετά χιλιόμετρα επάνω σε πέντε παρκαρισμένα, με τον οδηγό να γίνεται… καπνός. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιθανότατα από υπερβολική ταχύτητα, ο πλούσιος ιδιοκτήτης έχασε τον έλεγχο του εντυπωσιακού supercar, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλες ζημιές τόσο στο δικό του αυτοκίνητο όσο και στα σταθμευμένα, με το πιο παράξενο από όλα να είναι το γεγονός ότι, χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, τράπηκε σε φυγή. 

Η πυροσβεστική, που έφτασε σε ελάχιστα λεπτά, ανέφερε πως ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας τραυματίας, καθώς δεν υπήρχε και κανένας που να βρίσκεται στο σημείο. Η αστυνομία εκτιμά πως ο οδηγός της Ferrari πιθανότατα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και έκανε τα πάντα για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεθεί άμεσα και θα σταθεί απέναντι στις ευθύνες του.

Σχετικά με τις ζημιές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, η Ferrari «έχασε» καπό, φτερά και προφυλακτήρα, όμως σε παρόμοια κακή μοίρα είναι και τα υπόλοιπα σταθμευμένα. Το συμβάν συνέβη στην Αγγλία και το ιταλικό αμάξι κοστίζει κοντά στα 480.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι θα γίνει, επιτέλους, με όσους αγοράζουν ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα και αυτόματα νομίζουν πως οι δημόσιοι δρόμοι είναι προσωπικές τους πίστες;

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης