Το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο του τμήματος Μ Division της βαυαρικής μάρκας, μετράει αντίστροφα το χρόνο για το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Η καινούργια M2 Coupe αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο, με την παραγωγή να ξεκινά δύο μήνες αργότερα και το λανσάρισμα να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρότερη και πιο ενδιαφέρουσα έκδοση M της BMW, υπόσχεται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις και τον πανίσχυρο κινητήρα. Το αυτοκίνητο είναι γνήσιο τέκνο του διάσημου τμήματος της εταιρείας, υιοθετώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Κάτω από το μυώδες καπό, θα τοποθετηθεί ένας καινούργιος εξακύλινδρος turbo κινητήρας 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει πάνω από 380 ίππους, συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων με paddles στο τιμόνι.

Η «σκληροπυρηνική» αυτή μηχανή, έχει κίνηση στους πίσω τροχούς, διαθέτει σύστημα stop/start και ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. 
   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης