Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ένα Nissan GT-R ανεξαρτήτου γενιάς στον δρόμο και να μην γυρίσουν όλοι (οι μυημένοι τουλάχιστον) να το χαζέψουν. Ένα αυτοκίνητο που μπορεί να βρίσκεται στην αγορά εδώ και δεκαετίες, όμως εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το ίδιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Carwow του Ηνωμένου Βασιλείου έβαλε στην ίδια ευθεία τις τέσσερις γενιές GT-R και Skyline GT-R (από το R32 έως το R35) και αποδεικνύει την τεράστια διαφορά που έχει η τελευταία γενιά από τις προηγούμενες αλλά και πως ακόμα όλα παραμένουν άκρως ανταγωνιστικά και απολαυστικά στον δρόμο.

Για τους μη μυημένους, το R32 ήταν το πρώτο Skyline GT-R που χρησιμοποίησε τον κινητήρα διπλού turbo 2.6λτ. απόδοσης 280 ίππων. Από τότε, αυτή η μονάδα παραγωγής ενέργειας ήταν η καρδιά της σειράς Skyline GT-R από R32 έως R34, αν και με μικρές τροποποιήσεις σε κάθε γενιά. Το R35 παράγει την διπλάσια ισχύ από τους προκατόχους του χρησιμοποιώντας έναν twin-turbo κινητήρα 3.8λτ. V6, απόδοσης 600 ίππων, για αυτό και στην κόντρα θα το δείτε να ξεφεύγει πολύ γρήγορα. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται ανάμεσα στις προηγούμενες γενιές καθώς ο τελευταίος Godzilla δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Απολαύστε μία ιστορική κόντρα επιτάχυνσης με ένα αμάξι θρύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης