Η νέα γενιά του λιλιπούτειου μοντέλου της γερμανικής φίρμας, έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά των Ιταλών, με την αύξηση στις πωλήσεις να έχει αγγίξει φέτος το 50% σε σχέση με πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες της στη γείτονα χώρα, η Smart Ιταλίας δημιούργησε μια πρωτοποριακή εφαρμογή, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να παραγγείλει online το αυτοκίνητο, με την παράδοση να γίνεται σε οποιοδήποτε σημείο τον εξυπηρετεί, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα είδη ένδυσης και υπόδησης.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.smartforstore.it, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν όποια έκδοση των fortwo και forfour επιθυμούν, να την εξοπλίσουν σύμφωνα με τα γούστα και τις οικονομικές δυνατότητες και στη συνέχεια να πληρώσουν με κάρτα ή να μεταφέρουν το αντίστοιχο ποσό σε λογαριασμό της Smart. Επίσης, υπάρχει υπηρεσία υποστήριξης και εικονική έκθεση για να γνωρίσει ο πελάτης το αυτοκίνητο. Βέβαια, όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει test drive από τον κοντινότερο αντιπρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιταλία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Smart στην Ευρώπη, με το μεγαλύτερο ποσοστό των ιδιοκτητών να είναι νέοι σε ηλικία και ιδιαίτερα γυναίκες που συνηθίζουν να κάνουν αγορές μέσω του διαδικτύου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης