Αναβαθμισμένο αισθητικά, με πιο πολυτελές εσωτερικό και νέους κινητήρες που προσφέρουν οικονομία και απόδοση, θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο, το Peugeot 508.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γαλλική μάρκα ανανέωσε το μεσαίο μοντέλο της γκάμα της, το οποίο θα προσφέρεται σε τρεις τύπους αμαξώματος (τετράθυρο saloon, station wagon και RXH estate). Το 508 φέρει νέο εμπρός τμήμα με φώτα LED και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα πίσω.

Στο εσωτερικό, τα καλύτερης ποιότητας υλικά δίνουν μια πολυτελή αίσθηση, με την οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό να ενσωματώνει περισσότερες λειτουργίες. Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας τετραζωνικό κλιματισμό, ηχοσύστημα της JBL, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου (Blind Spot Sensors), κάμερα οπισθοπορείας, head-up display και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η τετράθυρη έκδοση saloon

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, ξεχωρίζει ο νέος 1.6 THP με τους 165 ίππους και τα 131 γρ./χλμ. CO2. Καλύπτει τις προδιαγραφές Euro6 και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή με το καινούργιο αυτόματο, επίσης έξι σχέσεων.


Η πρακτική station wagon

Νέος είναι και ο δίλιτρος BlueHDi turbo diesel μοτέρ, απόδοσης 150 ή 180 ίππων, που  εκπέμπουν 105 και 111 γρ./χλμ., αντίστοιχα.  Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες και με το υβριδικό σύστημα Hybrid4,  το οποίο συνδυάζει ένα πετρελαιοκίνητα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με τις εκπομπές ρύπων να περιορίζονται στα 85 γρ./χλμ.


Και η RXH με τα off-road χαρακτηριστικά

Η παγκόσμια πρεμιέρα του ανανεωμένου Peugeot 508 θα γίνει τον Αύγουστο, με τις πωλήσεις στην Ευρώπη, να ξεκινούν ένα μήνα αργότερα.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης