Στην έκθεση της Γενεύης, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (15/3), η Bugatti παρουσίασε με περηφάνια την τελευταία έκδοση του απίστευτου υπέρ-αυτοκινήτου της, με την ονομασία La Finale.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή ήταν η τελευταία Veyron που βγήκε από το εργοστάσιο με αριθμό σασί 450. Η αμέσως προηγούμενη ήταν η Grand Sport Vitesse Cristal Edition, την οποία όμως δεν είδαμε πουθενά. Η εξήγηση είναι προφανής και οφείλεται στο ροζ χρώμα που έχει το αμάξωμα. Παραγγέλθηκε από τον Zheng Ting (γνωστό ως Prince Ting στο China Hyper Auto Club) για να την κάνει δώρο στην κοπέλα του. Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη τον περασμένο Ιανουάριο.

Το ροζ χρώμα κυριαρχεί παντού, από τις ζάντες, έως την καμπίνα και το χώρο του κινητήρα. Στην τάπα του ρεζερβουάρ αναγράφεται το γράμμα «L», στα μαρσπιέ έχει χαραχθεί το όνομα της έκδοσης «Cristal Edition 1 De 1», ενώ στο κεντρικό τούνελ είναι κεντημένες κάποιες κινεζικές λέξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bugatti μάλλον ντρεπόταν να παρουσιάσει αυτό το αυτοκίνητο, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα. Αλλά δεν αρνήθηκε να το κατασκευάσει, καθώς τα χρήματα που πήρε από τον πάμπλουτο Κινέζο ήταν παρά πολλά.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης