Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

H Porsche North America σε συνεργασία με την Pretty Cool Ice Cream παρουσίασε με εμφάνταστο τρόπο τα νέα χρώματα των μοντέλων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία αυτή τηςPorsche έγινε για να φέρει στους Αμερικανούς μια καλοκαιρινή γεύση από τα χρώματα βαφής σε μορφή παγωτού.

Η μικρή εταιρεία χειροποίητου παγωτού στο Σικάγο του Ιλινόις κατασκεύασε γεύσεις εμπνευσμένες από την χρωματική γκάμα  της Porsche. Ακόμα καλύτερα, οι ειδικές γεύσεις παγωτού, με εξίσου μοναδική συσκευασία, παραδόθηκαν χρησιμοποιώντας μια Porsche 911.

Τα περιορισμένης έκδοσης παγωτά κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Ημέρας Παγωτού στις 17 Ιουλίου. Οι πέντε γεύσεις είναι Mint Green, Strawberry Red, Macadamia Metallic, Frozen Berry Metallic και Lime Gold Metallic, και η καθεμία αποτελεί ξεχωριστή συνταγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ayesha Coker, Αντιπρόεδρος Marketing της Porsche Cars North America, δήλωσε:

« Ήταν μια διασκεδαστική δραστηριότητα και ελπίζουμε ότι θα προκαλέσει ένα χαμόγελο, ακριβώς όπως τα χρώματα που είναι διαθέσιμα σε όλα τα αυτοκίνητά μας. Πραγματικά πιστεύαμε ότι δεν υπήρχαν πολλά πράγματα πιο εντυπωσιακά από τα χρώματα της Porsche, αλλά αυτό το παγωτό μπορεί απλώς να αφήσει την ίδια εντύπωση.»

Η Dana Salls Cree, ιδιοκτήτρια της Pretty Cool Ice Crea, δήλωσε: 
«Όπως όλα τα σπορ αυτοκίνητα της Porsche, τα παγωτά ποπ είναι πραγματικά ένα έργο πάθους που δεν θα μπορούσα  να τα μοιραστώ με μεγαλύτερο ενθουσιασμό».

Τα Porsche x Pretty Cool Ice Cream περιορισμένης έκδοσης παγωτά θα είναι επίσης διαθέσιμα σε επιλεγμένες εκδηλώσεις της Porsche.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης