Θεαματικά αναμένεται να κλείσει το 2016 για τη διάσημη ιταλική φίρμα κατασκευής supercars, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελευταία πενταετία, η Lamborghini σημειώνει συνεχώς νέα ρεκόρ, αποκομίζοντας τους καρπούς των κόπων της. Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη στην ιστορία της εταιρείας, παραδίδοντας 3.245 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Φέτος, τα πράγματα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα, καθώς μόνο το πρώτο εξάμηνο είχαν ταξινομηθεί περισσότερες από 2.000 μονάδες.

Μάλιστα, ο Ιούνιος του 2016 ήταν ο καλύτερος μήνας όλων των εποχών, με 416 καινούργιες Lamborghini να παραδίδονται στους εκλεκτούς πελάτες παγκοσμίως. Το πιο δημοφιλές μοντέλο παραμένει η Huracan, με την ανοικτή έκδοση Spyder να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη ζήτηση καταγράφοντας συνολικά 1.370 μονάδες. Πολύ καλά πηγαίνουν και οι πωλήσεις της Aventador, με τις μεγαλύτερες αγορές να είναι οι ΗΠΑ, Ιαπωνία, Μ. Βρετανία, Κίνα και Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή, η Lamborghini δραστηριοποιείται σε 50 χώρες έχοντας 135 αντιπροσώπους, μεταξύ αυτών και την Trident Cars που εδρεύει στην Ελλάδα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης