Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα κιτ αναβάθμισης, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε πίστα, δίνει η βρετανική φίρμα στους κατόχους της εκπληκτικής 720S.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς «Super Series» μπορεί να εξοπλιστεί με το «Track Pack», το οποίο περιλαμβάνει σφυρήλατες ζάντες της MSO, ενεργή πίσω πτέρυγα από ανθρακονήματα, νέο σύστημα εξάτμισης, γυμνό carbon σε καπό και καθρέπτες, καθώς και κάλυμμα κινητήρα από το ίδιο υλικό. 

Στην καμπίνα, τοποθετήθηκαν αγωνιστικού τύπου καθίσματα από carbon με ζώνες έξι σημείων, τιμόνι με επένδυση alcantara, ειδική μπάρα από τιτάνιο πίσω από τα καθίσματα και σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT), καταγράφοντας χρόνους και προβάλλοντας πληροφορίες στον οδηγό σχετικά με το φρενάρισμα, το apex και άλλες παραμέτρους οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το «Track Pack» το βάρος της 720S μειώνεται κατά 24 κιλά (1.395κ.), γεγονός που ωφελεί τις επιδόσεις του εκθαμβωτικού supercar. Όσο για την τιμή του πακέτου, στη Βρετανία ορίστηκε στις 28.360 λίρες, δηλαδή λίγο πάνω από τα 32.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης