Στην προσπάθεια να αναδείξει τις εξαιρετικές επιδόσεις των Stelvio και Giulia στη θρυλική πίστα του Nurburgring, η ιταλική φίρμα δημιούργησε μία εντυπωσιακή έκδοση των δύο μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλλεκτικές Stelvio και Giulia Nurburgring Edition θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, την ερχόμενη εβδομάδα. Θα παραχθούν σε 108 μονάδες έκαστος, αριθμός που αντιστοιχεί στην επέτειο από την ίδρυση της μάρκας.

Τα αυτοκίνητα είναι βαμμένα στο αποκλειστικό γκρι-ανθρακί χρώμα «Circuito Grey», φέρουν carbon στα καπάκια των καθρεπτών και στη μάσκα, σκουρόχρωμες ζάντες, κεραμικά φρένα και το λογότυπο NRING. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα καθίσματα της Sparco με ανθρακονημάτινη δομή, οι επενδύσεις από alcantara και δέρμα με τις χειροποίητες κόκκινες ραφές, τα carbon φιλέτα στις πόρτες και φυσικά το αλουμινένιο ταμπελάκι με τον αριθμό της κάθε μονάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επετειακή έκδοση Nurburgring αφορά αποκλειστικά τις Stelvio και Giulia Quadrifoglio με τον πανίσχυρο V6 2.9 twin-turbo κινητήρα των 510 ίππων και 600 Nm ροπής.

Για να δείτε όλες τις εκδόσεις των Stelvio Giulia πατήστε εδώ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης