Στη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης της Continental GT V8 S που διακρίνεται για τις έντονες αποχρώσεις, τα μαύρα διακοσμητικά και τον «θηριώδη» twin turbo κινητήρα χωρητικότητας 4.0 λίτρων, προχώρησε η Bentley.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται την Continental GT V8 S Black Edition και είναι διαθέσιμη σε coupe και cabrio. Φέρει νέο kit αμαξώματος σε τέσσερα χρώματα (Beluga, St James’ Red, Hallmark και Cyber Yellow) που συνδυάζονται με μαύρο φινίρισμα και γυαλιστερά διακοσμητικά σε προφυλακτήρα, πλαίσια παραθύρων, λαβές θυρών, καπάκια καθρεπτών, προβολείς, διαχύτη και μάσκα.

Οι αποκλειστικές ζάντες 21 ιντσών, τα φιμέ τζάμια και οι κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες των φρένων ολοκληρώνουν το σπορτίφ προφίλ του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν τα special καθίσματα Design Seats της Mulliner και η επένδυση της οροφής. Για όσους επιθυμούν κάτι πιο ιδιαίτερο, υπάρχει διαθέσιμο το πακέτο «Mulliner Driving Specification» το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με τα στοιχεία της έκδοσης Black Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το μυώδες καπό βρίσκεται ο V8 4.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 528 ίππων και 680 ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, με τις επιδόσεις να είναι εκπληκτικές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης