Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι η κορυφαία έκδοση του Levorg βρίσκεται προ των πυλών, με την επίσημη πρεμιέρα να γίνεται τις επόμενες μέρες και το λανσάρισμα στην αγορά να έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Levorg STi βασίζεται στο πρωτότυπο Levorg S Concept που είδαμε πέρυσι στην έκθεση του Τόκιο, φέρει επιθετικό bodykit και σπορ χαρακτηριστικά, όπως κάθε μοντέλο του τμήματος επιδόσεων της ιαπωνικής φίρμας. Σε σχέση με τις απλές εκδόσεις που είναι ήδη διαθέσιμες στη χώρα μας, διαθέτει μεγαλύτερους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη μάσκα, αεραγωγούς στα φτερά, ζάντες 19 ιντσών της BBS, φώτα LED, carbon ορφή και καπάκια καθρεπτών.  

Σπορ προφίλ ακολουθεί και η καμπίνα, με τα μπάκετ καθίσματα, το flat bottom τιμόνι με επένδυση alcantara, το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα και τη διχρωμία μαύρου-κόκκινου. Κάτω από το καπό, θα τοποθετηθεί ένας εκ των 2.0 ή 2.5 λίτρων boxer κινητήρας απόδοσης άνω των 300 ίππων, με την κίνηση να περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης Subaru Symmetrical All Wheel Drive. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει σε αναρτήσεις, φρένα, πλαίσιο και κιβώτιο ταχυτήτων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Levorg


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης