Πανίσχυρο το Infiniti Q60 Project Black S

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017, 10:03
Πανίσχυρο το Infiniti Q60 Project Black S

Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά sport coupe, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, αποκάλυψε η ιαπωνική φίρμα.        

Το νέο Q60 Project Black S concept δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Renault F1 Team και ουσιαστικά αποτελεί τον διάδοχο του Q50 Eau Rouge. Φέρει αεροδυναμικό bodykit, με τεράστιες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, αεραγωγούς στο καπό, επιπλέον βοηθήματα στο πλάι, ποδιές, σταθερή πίσω πτέρυγα, διαχύτη και διπλές απολήξεις της εξάτμισης τοποθετημένες στο κέντρο.

Τροφοδοτείται υβριδικό σύστημα που αποτελείται από ένα V6 3.0 biturbo βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που λειτουργεί όπως τα KERS των μονοθεσίων. Η συνολική απόδοση ξεπερνά τους 500 ίππους, με τις επιδόσεις να είναι εξαιρετικές και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο απολαυστική.

Η Infiniti δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παραγωγής του Q60 Project Black S έστω και σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Αυτό θα εξαρτηθεί από την απήχηση που θα έχει το πρωτότυπο σε κοινό και ειδικούς στο ελβετικό σαλόνι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017, 10:03