Τον ερχόμενο Ιανουάριο θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά η κορυφαία έκδοση του νέου Cayenne. Το γερμανικό SUV έχει εκπληκτικές επιδόσεις, άψογη συμπεριφορά στο δρόμο και πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων, με την τιμή του να ξεκινά στη Γερμανία από 151.700 ευρώ.

Το νέο Cayenne Turbo S μπορεί να θεωρηθεί ως το απόλυτο SUV, με τον V8 4,4 λίτρων κινητήρα, να αποδίδει 550 ίππους και την εκπληκτική ροπή των 750 Nm. Παρά το βάρος του αμαξώματος επιταχύνεται στα 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 283 χλμ./ώρα. Την ίδια στιγμή, η μέση κατανάλωση όπως τη δίνει ο κατασκευαστής είναι στα 11,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ναυαρχίδα της Porsche δεν θα μπορούσε να μη φέρει και τις υψηλότερες τεχνολογίες. Αερανάρτηση, σύστημα κατανομής ροπής, μπλοκέ διαφορικό, σύστημα ελέγχου πλαισίου και πακέτο Sport Chrono, βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό. Όπως και οι αποκλειστικές ζάντες 21 ιντσών, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στο εσωτερικό και οι νέες δερμάτινες επενδύσεις.   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τη νέα Cayenne Turbo S

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης