Η εισαγωγική εταιρεία της Honda στην Ελλάδα, Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε, ανακοίνωσε μία εξαιρετική προσφορά για το Civic, που θα εκτιμήσουν όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο ιαπωνικό αυτοκίνητο στην έκδοση Civic 4d 1.5 VTEC Turbo και με το επίπεδο εξοπλισμού Comfort πωλείται με έκπτωση €4.325. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του μειώνεται από τα €26.900 στα €22.575. Παράλληλα, μειωμένη κατά 1.000 ευρώ είναι και η τιμή στην πλουσιότερη έκδοση Elegance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδιο ποσό μειώνεται και η τιμή του HR-V 1.5 i-VTEC Elegance, ενώ οι εκπτώσεις για το μεγαλύτερο CR-V κυμαίνονται από 3.000 έως 4.000 ευρώ.

Επίσης, για όλα τα μοντέλα της, η Honda χαρίζει τα έξοδα ταξινόμησης αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018, με τον πελάτη να λαμβάνει πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 3+2 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα «Honda Family», με το οποίο όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για έναν χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο μοντέλο της μάρκας.

Δείτε εδώ το νέο Civic, το HR-V και το CR-V

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης