Η ειδική έκδοση του θρυλικού τετρακίνητου μοντέλου, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για την παραγωγή 2.000.000 μονάδων, βγήκε σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετοί συλλέκτες έδωσαν το παρών στη δημοπρασία, εκτοξεύοντας την τιμή του αυτοκίνητου στα ύψη. Παρότι η εκκίνηση δόθηκε από τις 20.000 λίρες, πουλήθηκε τελικά για το απίστευτο ποσό των 400.000 λιρών, δηλαδή 551.191 ευρώ, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Born Free και στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό.

Θυμίζουμε πως, το special Defender, φέρει την πινακίδα «S90 HUE» ως φόρο τιμής στο πρώτο Land Rover προ-παραγωγής, ένα χάρτη από το Red Wharf Bay στα καθίσματα, ειδικά γραφικά σε σήματα σε διάφορα τμήματα του εξωτερικού και εσωτερικού αμαξώματος, καθώς και μια αλουμινένια πλακέτα με τις υπογραφές όλων αυτών που εργάστηκαν για την κατασκευή του αυτοκινήτου. Επίσης, η μάσκα, τα φτερά, οι ζάντες, οι χειρολαβές και τα καπάκια των καθρεπτών είναι βαμμένα στο αποκλειστικό χρώμα Santorini Black της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης