Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Palm Beach Cavallino Classic, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, η Ferrari παρέδωσε την πρώτη από τις 10 συνολικά, F60 America.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, ο τυχερός ιδιοκτήτης του πανέμορφου και συλλεκτικού μοντέλου, παρέλαβε τα κλειδιά από τον διευθυντή της Ferrari στην αμερικανική πολιτεία. Το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια της εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ. Βασίζεται στην F12 Berlinetta, έχοντας όμως διαφορετικό design εξωτερικά και εσωτερικά, ενώ όλες οι μονάδες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα, με άσπρες ρίγες να διαπερνούν το καπό και την οροφή, όπως και οι αγωνιστικές Ferrari της North American Racing Team.

Η F60 America θα κατασκευαστεί σε 10 μονάδες, κοστίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά έχει κάνει sold out. Τροφοδοτείται από τον V12 6,3 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 740 ίππων και 690 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα. Φέρει υφασμάτινη οροφή, το κάθισμα του οδηγού είναι επενδυμένο με κόκκινο δέρμα και του συνοδηγού με μαύρο, ενώ στις πλάτες είναι σχεδιασμένη η αμερικάνικη σημαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης