Το δημοφιλές σπορ μοντέλο της Ford μετατράπηκε σε ένα υπέροχο αυτοκινητάκι που θα λατρέψουν οι μικροί φίλοι των τεσσάρων τροχών και οι γονείς.

Ονομάζεται Mustang Power Wheels Smart Drive και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Fisher-Price. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό, high tech, γρήγορο και απολαυστικό παιδικό αυτοκινητάκι που λειτουργεί με μπαταρία. Διατίθεται σε μπλε και ροζ χρώμα, βασισμένο στο πραγματικό σχέδιο της Ford.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκινητάκι εφοδιάζεται με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, παρακολουθώντας την ολίσθηση των τροχών και προσαρμόζοντας τις ταχύτητες των μοτέρ. Επίσης, ένας αισθητήρας κλίσης ανιχνεύει πότε το μικρό όχημα πλησιάζει σε επικίνδυνες γωνίες, απενεργοποιώντας τα μοτέρ για να αποτρέψει μία ενδεχόμενη ανατροπή.

Ένα φωτιζόμενο πάνελ ελέγχου με LED επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν την τελική ταχύτητα και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, ενώ αντί για την κλασική λειτουργία on/off, οι κινητήρες ανεβάζουν και κατεβάζουν σταδιακά στροφές, για ταχείες εκκινήσεις και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, διαθέτει ακόμα και ενσωματωμένο σύστημα ήχου. Αυτό περιλαμβάνει ήχους κινητήρα ηχογραφημένους από αληθινή  Mustang που δυναμώνουν και ελαττώνονται ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος. Μία θύρα AUX επιτρέπει στα παιδιά να ακούνε τη δική τους μουσική μέσω του μεγαλύτερου ηχείου που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε προϊόν Fisher-Price.

Για όποιον γονιό ενδιαφέρεται, η Smart Drive Mustang θα είναι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο στην τιμή των 359.99 δολαρίων.

Για να δείτε την πραγματική Mustang πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης