Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Με την έναρξη της εμπορικής πορείας του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού SUV να πλησιάζει στην Ευρώπη, η Ford ανακοίνωσε μια σειρά προνομίων για τους πελάτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος, λοιπόν, αποκτήσει τη Mustang Mach-E θα λάβει δωρεάν πρόσβαση στο μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό δίκτυο φόρτισης, τα κατάλληλα καλώδια για φόρτιση σε κάθε δίκτυο, ακόμα και γάντια για την προστασία τόσο των χεριών των οδηγών, όσο και των καλωδίων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ford Europe, Stuart Rowley, το μυστικό για τους περισσότερους οδηγούς στην ιδέα και τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης είναι να τους εμπνεύσεις εμπιστοσύνη. Αυτό λοιπόν κάνει η «μπλε οβάλ» φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά προσφέρει πέντε χρόνια δωρεάν πρόσβαση στο κορυφαίο δίκτυο φόρτισης FordPass 1, καθώς και έναν χρόνο στο δίκτυο ταχείας φόρτισης IONITY. Μιλάμε για περισσότερους από 155.000 σταθμούς σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και αυτοκινητοδρόμους.

Επιπλέον παρέχει όλο τον εξοπλισμό και τη σχετική υποστήριξη, όπως καλώδιο «FordPublic Charge Cable» μήκους 6 μέτρων, το οποίο είναι συμβατό με το κοινό πρότυπο φόρτισης που ισχύει στην Ευρώπη και το «Universal Home Charge Cord» μήκους 6,7μ. που προορίζεται για στάνταρ οικιακές και μπλε βιομηχανικές πρίζες 32 A για υψηλότερη ταχύτητα φόρτισης.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει και τον επιτοίχιο φορτιστή «Ford Connected Wallbox» για ταχύτερη και πιο άνετη φόρτιση στο σπίτι. Υπηρεσίες εγκατάστασης θα παρέχουν διάφορες εταιρείες και το wallbox διατίθεται σε εκδόσεις με ισχύ 7,4 kW και 11 kW, αναπληρώνοντας το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας της Mustang Mach-E σε περίπου 6 ώρες.

Οι επιτοίχιοι φορτιστές είναι αδιάβροχοι ώστε να εγκαθίστανται σε εξωτερικό χώρο και ενσωματώνουν καλώδιο μήκους 7,5 μέτρων.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Ford είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελίες σε πολλές αγορές, με την αυτονομία ανάλογα την έκδοση να κυμαίνεται από 420 έως 610 χιλιόμετρα με βάση το πρωτόκολλο WLTP.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης