Νέο αεροδυναμικό bodykit στο αμάξωμα από CFRP, carbon κεραμικά φρένα, εξατομικευμένες λύσεις στη καμπίνα και εκπληκτικές επιδόσεις. Το R8 V10 Plus Limited Edition εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στον οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση του supercar της Audi θα παραχθεί σε μόλις 44 μονάδες και χαρακτηρίζεται ως συλλεκτική. Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από το σπορ τμήμα της γερμανικής φίρμας, διαθέτοντας τεράστια πίσω πτέρυγα, μεγάλο διαχύτη, ευμεγέθεις αεραγωγούς, πλαϊνές ποδιές και spoiler, όλα από ίνες άνθρακα.

Πατάει σε ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 με ζάντες 20 ιντσών, ενώ από πίσω βρίσκονται τα εντυπωσιακά carbon κεραμικά φρένα. Η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να κάθονται σε νέα μπάκετ καθίσματα επενδυμένα με δέρμα Nappa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τιμόνι καλύπτεται από alcantara, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων, σύστημα πολυμέσων MMI με οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας και πλειάδα τεχνολογιών.

Σε σχέση με το απλό V10 Plus παράγει επιπλέον 100 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης, αγγίζοντας τα 250κ. στα 330 χλμ./ώρα και τα 52κ. στα 150 χλμ./ώρα. Για την κίνηση φροντίζει ο ατμοσφαιρικός 5,2 λίτρων κινητήρας των 610 ίππων, με τα 0-100 να έρχονται σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης