Το πιο εξεζητημένο και πολυτελές εσωτερικό αυτοκινήτων, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο εκλεκτικών πελατών, προσφέρει η Bentley, μέσω του τμήματος εξατομίκευσης Mulliner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει το πιο ξεχωριστό και premium περιβάλλον, η διάσημη βρετανική φίρμα προσφέρει τη δυνατότητα επένδυσης από μάρμαρο στο ταμπλό των μοντέλων της. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι εξαιρετικά σπάνιο και προέρχεται από τα λατομεία στο Rajasthan και το Andhra Pradesh της Ινδίας.

Το μάρμαρο επεξεργάζεται στα λατομεία και μετά αποστέλλεται στη Mulliner για την τελική διαμόρφωση. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της φίρμας γυαλίζουν στο χέρι το χαλαζίτη και μετά τον τοποθετούν προσεκτικά στην καμπίνα. Όπως αναφέρει η εταιρεία, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ελαφρύ και διαφανές πέτρωμα, που επιτρέπει στους επιβάτες να δουν την υφή, τους κόκκους και τα νερά της πέτρας.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φιλέτα μαρμάρου είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (Galaxy, Autumn White, Terra Red και Copper) και προσφέρονται προαιρετικά στα μοντέλα Continental και Flying Spur. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τις τιμές, ωστόσο, είναι βέβαιο πως κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης