Η Bentley υπόσχεται το κορυφαίο in-car WiFi στον κόσμο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, 18:36
Η Bentley υπόσχεται το κορυφαίο in-car WiFi στον κόσμο

Εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες στο internet, απρόσκοπτη κάλυψη δικτύου και πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, είναι έτοιμη να προσφέρει στους πελάτες της η Bentley.

Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε ότι από το 2019, όλα τα μοντέλα της γκάμας της θα διαθέτουν το πρώτο υψηλών ταχυτήτων in-car WiFi. Το σήμα μέσα στην καμπίνα των πολυτελών οχημάτων θα είναι εντυπωσιακά γρήγορο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να σερφάρουν χωρίς κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση.

Το ασύρματο δίκτυο έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Viasat, αξιοποιώντας δίκτυο VPN με πρόσβαση σε τρεις παρόχους υπερυψηλών ταχυτήτων. Ο εξοπλισμός του συστήματος είναι ενσωματωμένος στο χώρο αποσκευών, ενώ το router βρίσκεται στην καμπίνα των επιβατών και συνδέεται στην παροχή ρεύματος.

Η Bentley υπόσχεται μία μοναδική ασύρματη εμπειρία και πλήρως διασυνδεμένα αυτοκίνητα, ικανά να μετατραπούν σε «τετράτροχα γραφεία», με επιπλέον δυνατότητα live video streaming σε υψηλή ανάλυση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, 18:36