Η ισχυρότερη έκδοση του μικρότερου crossover της γερμανικής φίρμας εθεάθη με ελάχιστο καμουφλάζ στην πίστα του Nurburgring, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες περί μιας νέας προσθήκης στη γκάμα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες, το SQ2 φέρει αεροδυναμικό bodykit που τονίζει το αμάξωμα, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, μαύρη μάσκα, διάχυτη, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Ακολουθώντας τις προδιαγραφές της σειράς S της Audi, αξιοποιεί τον turbo τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων του S3, με την απόδοση να αγγίζει τους 310 ίππους και τα 400 Nm ροπής.

Οι αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, η σπορ ανάρτηση, τα ενισχυμένα συστήματα πέδησης και διεύθυνσης, εγγυώνται δυναμικότερη συμπεριφορά στον δρόμο, με τις επιδόσεις να είναι εξαιρετικές για τα δεδομένα της κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SQ2 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το 2017, δεδομένου ότι οι απλές εκδόσεις του Q2 θα λανσαριστούν στην αγορά το φθινόπωρο. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε αργότερα και την «καυτή» εκδοχή RSQ2 με τον πεντακύλινδρο 2.5 turbo των 367 ίππων.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Q2


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης