Στην κορυφή της έρευνας ικανοποίησης πελάτη της J.D. Power Survey, βρέθηκε για μια ακόμα χρονιά το Honda Jazz στην κατηγορία των super mini. Στην φετινή έρευνα συμμετείχαν 18.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, με την αξιολόγηση νε περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες (ποιότητα και αξιοπιστία, εμφάνιση, ικανοποίηση από το after sales service και κόστος χρήσης).

Συνολικά, αξιολογήθηκαν 118 μοντέλα από αυτοκίνητα πόλης μέχρι μεγάλα SUV, που έχουν ταξινομηθεί από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010. Το Jazz κέρδισε την εκτίμηση των καταναλωτών για τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους, την κατανάλωση καυσίμου και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του δικτύου των επίσημων εμπόρων Honda, το λεγόμενο after sales service, όπως και την παροχή υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιαπωνικό μοντέλο, έλαβε συνολικά 81,2% στην κατηγορία των super mini της έρευνας J.D.Power Survey. Στη δεύτερη θέση ήταν το Nissan Note με 78,9%, στην τρίτη το Skoda Fabia επίσης με 78,9%, στην τέταρτη το Toyota Yaris με 78,2% και στην πέμπτη η Alfa Romeo Mito με         78,1%. Την δεκάδα έκλεισαν τα VW Polo (77,4%), Ford Fiesta (77%), Mini (76,9%), Suzuki Swift (76,7%) και Peugeot 207 (76,6%).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης