Η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου ASX, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι το μοντέλο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές SUV έχει πλέον πιο ελκυστική εμφάνιση που αναδεικνύει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος, χάρη στην υιοθέτηση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας «robust & ingenious». Ξεχωρίζει η καινούργια μάσκα «Dynamic Shield» με τις αλουμινένιες γρίλιες και τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα προστατευτικά κάτω από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Οι Ιάπωνες εμπλούτισαν την παλέτα των χρωμάτων με τρεις νέες αποχρώσεις (Red Diamond, Sunshine Orange και Oak Brow) καθώς και με νέες ζάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα την παράσταση κλέβει η οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα. Ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών, συνδέεται πλήρως με τα smartphones, έχει δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο από USΒ stick και βελτιωμένο σύστημα πλοήγησης.

Επίσης, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες του σαλονιού είναι καλύτερης ποιότητας, οι επενδύσεις πιο μοντέρνες και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας πλουσιότερος. 

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μέρη και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά θα δοθούν στο πλαίσιο του ελβετικού σαλονιού. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ωστόσο, το ανανεωμένο Mitsubishi ASX θα προσφέρεται σίγουρα με ένα δίλιτρο μοτέρ βενζίνης, σε προσθιοκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης